INDEX
Start

NOTICE
About us

HUNDARNA
Our dogs

VALPAR
Puppies

NYHETER
News

ÖVRIGT
Misc

WEBBDESIGN
Webdesign


Alla inkomster för webbsidor och annonsdesigner går direkt
genom mitt företag TrimTime och jag innehar F-skattsedel.

WEBDESIGN

Webbsidor och webdesign är något jag arbetat med sedan 2004, jag har även gymnasieutbildning inom området. Under flera år designade jag och ansvarade för uppdateringar av ett antal olika hemsidor, både inom "hundvärlden" men även hemsidor för politiska partier, bilklubbar m fl. De senaste åren har jag endast haft ett fåtal hemsidor och ej tagit mig an nya projekt då jag haft väldigt fullt upp med att vara småbarnsförälder.

Som hunduppfödare tycker jag det är otroligt viktigt att man har en fungerande hemsida. I dagsläget används sociala medier som t ex facebook väldigt flitigt men där är det svårt att nu ut till nya intresserade av rasen, då måste man oftast vara "vänner" först för att kunna ta del av information. Därav tycker jag det är viktigt med en hemsida, så att alla intresserade kan ta del av information kring rasen, kennelns hundar, tidigare/aktuella/planerade valpkullar och mycket mer.

År 2017 kommer jag att börja designa hemsidor igen,
om du är intresserad är du välkommen att kontakta mig för mer information.

Prislista webbsida
Hemsida 5 sidor Förslagsvis:
- Startsida
- Kenneln
- Hundarna
- Nyheter
- Valpar
6000kr*

*Obs! kostnad för webbhotell
och domän ingår inte i detta pris.

Du bestämmer såklart innehållet; text, bilder,
design av hemsidan samt färger. Det finns en mängd
olika designer för hemsidor så tillsammans får vi
arbeta fram vad som blir bäst för just Din hemsida.
extra sidor 500kr/per sida
Uppdateringar 2000kr/kvartalet Uppdateringar kommer att göras måndag
varje vecka, material till din hemsida måste
vara mailat till mig senast dagen innan,
alltså senast söndag kl 23.59 för att komma med.


ANNONSER

Jag har under åren designat många annonser för olika tidningar, och det är alltid lika kul att få jobba med nya bilder, texter och färger! Fr o m 2017 kommer jag att höja mina priser för att göra annonser. Vänligen se prislista nedan, scrolla gärna längre ner för att se olika annonser jag har designat genom åren.

Prislista annonser
HELSIDA svart/vit eller färg 600kr Du mailar de bilder och den text du vill skall ingå i din annons, vill du ha en speciell/speciella färger i annonsen så ange gärna detta - eller säg till om du ger mig fria händer kring färgval. Skall din annons bestå av flera sidor betalar du 600kr för den första sidan och sedan +300kr/per extra sida
HALVSIDA svart/vit eller färg 350kr Du mailar de bilder och den text du vill skall ingå i din annons, vill du ha en speciell/speciella färger i annonsen så ange gärna detta - eller säg till om du ger mig fria händer kring färgval.Intresserad av en webbsida eller annons?
Kontakta mig genom ett e-mail: ninna.odehag@hotmail.com


Design by Ninna:

This website is best seen in 1152 x 864 pixels | Webdesign by Ninna Odehag | Copyright © 2006-2012 kennel Notice